•  

  Windkracht 10 inspireert...

   

  Effectieve veranderingen komen alleen tot stand als de direct betrokkenen daarin een actieve rol kunnen spelen. Inspiratiesessies en interactieve workshops kunnen daarvoor een goede basis leggen. Windkracht 10 zorgt voor inspiratie en passie, creëert een positieve flow en boort creativiteit aan.

   

 •  

  Windkracht 10 verbindt visie met de praktijk...

   

  Een heldere visie op de gewenste ontwikkeling van de (ouderen)zorg moet ook een concrete vertaling krijgen naar de praktijk. De kracht van Windkracht 10 ligt in een consequente uitwerking: naar organisatorische randwoorwaarden, culturele aspecten, werkwijzen en praktische instrumenten.

   

 •  

  Windkracht 10 is een betrouwbare partner…

   

  Met Windkracht 10 weet je waar je aan toe bent:
  heldere afspraken, dienstverlenend, geen (financiële) verrassingen.
  Windkracht 10 denkt echt mee.
   

   

Hans Hendriks

Campus Westerwind

 

Campus Westerwind is een locatie in het buitengebied van Best (De Vleut) en tevens een samenwerkingsverband van verschillende zorgorganisaties en ondernemingen.
De focus ligt op (re)vitalisering, gezondheidsontwikkeling, talentontwikkeling, persoonlijke groei en op verbinding; verbinding tussen doelgroepen, verbinding tussen mensen en de natuurlijke omgeving, verbinding tussen professionals en deelnemers.
Tevens ontwikkelt zich op de campus een nieuwe economie, waarbij cliënten een bijdrage leveren aan de productie van maatschappelijk gewaardeerde producten.
Vanuit het samenwerkingsverband worden nieuwe werkwijzen en vormen van deskundigheidsbevordering ontwikkeld.

Campus Westerwind: een bijzondere benadering in een bijzondere omgeving.

 

 

 

Copyright © 2016 Windkracht 10. All Rights Reserved.