•  

  Windkracht 10 inspireert...

   

  Effectieve veranderingen komen alleen tot stand als de direct betrokkenen daarin een actieve rol kunnen spelen. Inspiratiesessies en interactieve workshops kunnen daarvoor een goede basis leggen. Windkracht 10 zorgt voor inspiratie en passie, creëert een positieve flow en boort creativiteit aan.

   

 •  

  Windkracht 10 verbindt visie met de praktijk...

   

  Een heldere visie op de gewenste ontwikkeling van de (ouderen)zorg moet ook een concrete vertaling krijgen naar de praktijk. De kracht van Windkracht 10 ligt in een consequente uitwerking: naar organisatorische randwoorwaarden, culturele aspecten, werkwijzen en praktische instrumenten.

   

 •  

  Windkracht 10 is een betrouwbare partner…

   

  Met Windkracht 10 weet je waar je aan toe bent:
  heldere afspraken, dienstverlenend, geen (financiële) verrassingen.
  Windkracht 10 denkt echt mee.
   

   

 

Cecilia van der Geest

 

De specifieke expertise van Cecilia van der Geest ligt op het terrein van mantelzorgers. Speerpunten hierin zijn: het ondersteunen van mantelzorgers, het vergroten van hun betrokkenheid en zeggenschap en het bevorderen van gelijkwaardige samenwerking tussen mantelzorgers en medewerkers/organisatie.

Zij heeft ruime ervaring in het opzetten en faciliteren van familiekringen en het begeleiden van trajecten, gericht op dialoog en partnerschap tussen mantelzorgers en medewerkers in de intramurale ouderenzorg.

Haar deskundigheid is gebaseerd op haar achtergrond als professional en als ervaringsdeskundige (dochter van een dementerende moeder).

 

 

Copyright © 2016 Windkracht 10. All Rights Reserved.